Welkom op mijn blog

Welkom op Doe maar mee!, mijn eigen blog. Tijdens deze coronacrisus heb ik ontdekt dat ik het wel leuk vind om blogs van andere te lezen – en dus besluit ik bij deze om zelf OOK te beginnen met een persoonlijke blog. Mijn bedoeling is zeker niet om er veel geld mee te verdienen, maar wel om over zaken waar ik écht een mening heb ook eens die mening de wereld in te sturen.

Dat kan gaan over gezondheid, maar ook over technologie en reizen – alles waar ik zelf gek van ben.

Momenteel is het plan om volgende maand mijn eerste échte artikel online te gooien, en dan te proberen elke maand minstens één volledig artikel te schrijven. Of dat gaat lukken? Dat zien we wel! Ik ben alvast heel gemotiveerd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *